További képek

Pu Erh tea (fekete) Tou cha 100 gr

4 250 Ft  
A Pu Erh tea fogyasztását a Kínai orvoslásba, nagy előszeretettel ajánlják és alkalmazzák. 2000 éves hagyomány és megfigyelés alapján a következő jó tulajdonságokat figyelhetünk meg napi rendszeres fogyasztása során.
 
-Súlycsökkentő hatású, hatásos a nemkívánatos kilók elenni harcban.
- Méregtelenítés, segít a diéta alatt a méreganyagok kiürítésében.
-Az ideális koleszterin szint fenntartása, akár egy hónap alatt, napi 3 csésze elfogyasztása, optimalizálja a megfelelő koleszterin szintet.
-Az emésztés javulása, megkönnyíti a zsíros ételek emésztését, felgyorsítja az anyagcserét.
-Immunrendszer erősítő, a Pu Erh, magas E vitamin, és antioxidáns  tartalmú, ezért jelentősen hozzájárul az immunrendszer megerősítésében. 
-Hatásos a fertőző betegségekkel szemben, a Pe Erh teának magas a természetes antibiotikum tartalma, védi a szervezetet a fertőző betegségektől, megakadályozza a baktériumok növekedését.
-Segíti az alkohol lebomlását, és enyhíti a másnaposságot.    
A Pu-Erh teák speciális kínai fekete teák. Kétszeri fermántálásuk miatt Kínában csupán ezt a típust tekintik feketének.
A Pu-erh világhódítását annak az egyedülálló tulajdonságának köszönheti, hogy a zsírsejtek lebontását gyorsítja, az emésztést elősegíti. Fogyókúrák kötelező kísérője, amely hathatós segítséget nyújt a kilók gyors lefaragásában. Sötét puerh, melyet speciális gombák segítségével érleltek, erősen föld ízű főzettel, majd fészek formára préseltek. 15 év munkája egy fészeknyi teában.
A teatípus sajátossága, hogy alacsony a csersavtartalma, így nem bántja a gyomrot, de emellett anyagcsere élénkítő.
Egységára: 42.500 Ft/ kg

Ajánlott termékek