Sage THE ORACLE Professzionális automatikus karos eszpresszógép BES 980 BSS

Az Oracle ™ kiváló minőségű kávét készít, olyan ízűt, mint kedvenc kávéházában. Az Oracle ™ rendszer automatikusan megőrli, adagolja és tamperolja a kávét. Így automatizálja a kiváló minőségű eszpresszó kézi készítésének legnehezebb részeit. Egyidejűleg főzheti az eszpresszót és készítheti a tejet, ami lehetővé teszi, hogy kedvenc latte-ját vagy cappuccino-ját pár perc alatt, kedvenc kávéháza minőségében elkészítse. Nincs szüksége többé baristára!
699 000 Ft  
A tökéletes csésze kávéhoz megfelelően gondozott és megfelelően megőrölt kávéra, pontos hőmérsékletre és megfelelő nyomásra van szükség, mégpedig a főzés teljes időtartama alatt. A the Oracle professzionális eszpresszógép lelke a két rozsdamentes acél vízmelegítővel ellátott fűtőrendszer. Önálló, +/- 1 °C pontosságú vízmelegítő a presszókávé készítésére és önálló, állandó gőzkiadást biztosító vízmelegítő a gőz készítésére. Így egyidejűleg készítheti el optimális hőmérsékleten a tökéletes ízű presszókávét, és habosíthatja fel a tejet. Ezenkívül a gőzölőfej fűtőegységgel van felszerelve, amely gondoskodik a stabil hőmérsékletről az egész rendszerben, a kávéfőzés kezdetétől a végéig. A fémkövekkel ellátott beépített kúpos daráló automatikusan megőröl, adagol és tamperol 22 gramm kávét a kétszeres ízbombához.
 
Csaknem valamennyi professzionális kávéfőzőgép alapfelszereltsége a nyomáscsökkentő szelep. A Sage the Oracle professzionális eszpresszógépe sem kivétel. Ez a teljesen kommersz elem meghatározza a maximális nyomást, mégpedig a főzés teljes időtartama alatt. Ezzel elkerülhető a kávé keserű íze, amely éppen a nyomáscsökkentő szelep hiánya miatt jelenhet meg, mivel ekkor a kávé megég a szűrőben. A nyomáscsökkentő szelep másik funkciója az ún. kisnyomású előgőzölés. Ennek a funkciónak köszönhetően a nyomás fokozatosan emelkedik, így egyenletesen megoszlik a szűrőben levő kávé felületén, hogy a kávéfőzés a lehető legegyenletesebben történjen.
 
A tökéletes csésze kávé több bemeneti tényező tökéletes kombinációjának eredménye – ezek a frissen őrölt és megfelelően tömörített kávé, a megfelelő nyomás, az előmelegített csésze, és nem utolsó sorban a víz hőmérséklete. A főzés közbeni hőmérséklet-ingadozás miatt csökken a hab, és a kapott kávé néhány másodperc alatt elveszíti gyönyörű kávészínét. A the Oracle professzionális eszpresszógép által képviselt innovatív technológia a főzés teljes időtartama alatt ellenőrzés alatt tartja a hőmérsékletet. Az elektronikus PID rendszer a főzés teljes időtartama alatt érzékeli a hőmérsékletet, kiegyenlíti a hőmérséklet ingadozásait, és biztosítja a stabil hőmérsékletet az egész folyamat során.
 

A Sage BES980 kategóriájának csúcstermékei közé tartozik, köszönhetően a speciális funkcióinak. Egyszerűen és gyorsan módosíthatja a kávéfőzés hőmérsékletét, a gőzölés előtti nyomást, valamint a kávéfőzés időtartamát is. Beállíthatja továbbá az őrlés finomságát vagy a tej hőmérsékletét is. A túlfolyóval ellátott szabályozószelepnek (OPV) köszönhetően a készülék megakadályozza a maximális túlnyomást főzés közben, így elkerülhető a kávé keserű mellékízének kialakulása. A készülék valódi kisnyomású előfecskendező rendszerrel is rendelkezik, amely fokozatosan növeli a nyomást az egyenletes kávéfőzés érdekében.
A kijelzőn kiválaszthatja kedvenc kávéjának csészeméretét is. Gyors melegítés, elölről és hátulról is tölthető víztartály, órabeállítás, automatikus beindítás, vízkőmentesítés otthoni környezetben stb. – mindez csupán a rövid felsorolása azoknak a tulajdonságoknak és funkcióknak, amelyekkel a Sage BES980 eszpresszógép rendelkezik.
-A kávéfőzési hőmérséklet 86 – 96 °C között programozható
-A gőz (tej) hőmérséklete programozható
-Pontos vízhőmérséklet (PID)
-Optimális víznyomás (OPV)
-Programozható főzési idő vagy főzési mennyiség 1 vagy 2 csészéhez
-Az előforrázás időtartamának és teljesítményének beállítása
-3x LCD-kijelző – a kávé finomsága, beállítások, információk a kávé és a tej készítéséről
-Automatikus indítás funkció
-Beállítható óra
-Automatikus kikapcsolás funkció
-Vízkőmentesítés funkció és útmutató
-Visszaállítható gyári beállítások
-A kávémennyiség kézi beállítása
 
-Teljesítmény: 2400 W
-Felhasznált anyagok: fényes és csiszolt rozsdamentes acél
-Méretek (ma × szé × mé): 45,5 × 37 × 41 cm
 
Tartozékok:
58 mm széles rozsdamentes acél szűrőtartó
Tartály az őrölt kávéhoz
Rozsdamentes edény a tej felhabosításához
Szimpla fenekű szűrők 1 és 2 csészéhez
2 csészéhez való szűrő (20 g kávé)
1 csészéhez való szűrő (14 g kávé)
Kávézacc-kiütő
2x tisztítótabletta
Imbuszkulcs
Gőzfúvóka-tisztító segédeszköz
Gőzfúvóka-tisztító por
Tisztítólemez
Tisztítókefe
Mágneses tisztító segédeszköz
Vízkeménység-vizsgáló tesztcsík
Cserélhető vízszűrő

Ajánlott termékek