Sage karos espresso kávégép beépitett kávédarálóval BES 878 BSS

A Barista Pro ™ beépített darálóval egészíti ki a Barista kávéfőzők legkelendőbb sorozatát. Fel van szerelve egy új LCD kijelzővel, amely annyira átlátható, hogy lehetővé teszi a daráló finomabb beállítását (legfeljebb 30 kávé-durvaság-szint); most azt is lehetővé teszi, hogy magasabb víz-hőmérsékletet állítson be a kávé kivonására. A gép 3 másodperc alatt készen áll a használatra.
315 000 Ft  
Elektronikus PID hőmérsékletszabályozó rendszer
A tökéletes eszpresszója több tényező kombinációjának eredménye - frissen őrölt kávé, megfelelően tömörített kávé, a megfelelő nyomás és utoljára, de nem utolsósorban a víz hőmérséklete. A kivonás során bekövetkező hőmérsékleti ingadozás a hab elvesztésével jár, és a kapott kávé néhány másodperc alatt elveszíti gyönyörű színét.
A Sage SES878 eszpresszógép innovatív hőmérséklet szabályozási technológiával rendelkezik, amely a teljes extrakciós folyamat alatt működik. Az elektronikus PID rendszer +/- 2 ° C-on rögzíti a hőmérsékletet a teljes extrakciós folyamat során és biztosítja a folyamatos hőmérsékleti stabilitást.
 
További jellemzők
A termék további funkciói és tulajdonságai elősegítik a tökéletes kávé elkészítését. A RazorTM kávébeállító eszköz pontosan beállítja az őrölt kávé adagját, a nyomásvezető javasolja a kinyert kávé ideális nyomását, a Thermocoil fűtési rendszer szabályozza a víz hőmérsékletét, a száraz kávé funkció segít minimális víztartalommal eltávolítani a kávé üledékét a szűrőből, egy élten át tartó élmény.
 
A beépített kúp alakú kávédaráló rozsdamentes acél csiszolólapokkal lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy csak a szükséges mennyiségű kávét őrölje meg közvetlenül a tartóba. Az őrlés és adagolás durvaságának beállítása lehetővé teszi az egész életen át tartó kísérletezést, hogy tökéletes kávét készítsen, pontosan az Ön ízlése szerint.
Ennek a terméknek az előnye az őrlés időtartamának beállítása, amely látható a kijelzőn.
 
 
  • Technikai információk
  • - Feszültség: : 220 – 240 V ~ 50 Hz-60 Hz
  • - Bemenet 1380-1650 W
  • - Használt anyagok: öntött rozsdamentes acél, nemesfém ötvözet
  • - Méretek (magasság x magasság): 41 x 35,4 x 41 cm
  • - Súly: 9,08kg
  •  
Tartozékok
- Egy aljú szűrők 1 vagy 2 csészéhez a professzionális baristáknak
- Kettős aljú szűrők 1 vagy 2 csészéhez
- Rozsdamentes acél tejhabosító kancsó
- RazorTM kávé-igazító eszköz
- Tisztító szerszám / kefe
- Claris szűrő
  •  

Ajánlott termékek