További képek

Sage karos espresso kávégép Dual Boiler BES 920 BSS + AJÁNDÉK Sage Kávédaráló BCG 820

A tökéletes kávé elkészítéséhez tökéletes vízhőmérséklet és tökéletes víznyomás szükséges az aromakivonás művelet légvégéig. A BES920-as professzionális eszpresszó kávéfőző szíve a dupla nemesacél kazán fűtésrendszere. A kávé készítéséhez alkalmazott, speciális kazán akár +/- 1 °C hőmérséklet stabilitást biztosít – a gőzképzésért felelős kazán pedig azonnal rendelkezésre álló gőzmennyiséget kínál. Ezáltal egyszerre készíthetünk eszpresszót optimális hőmérsékleten, a lehető legfinomabb zamat és íz elérésével, valamint gőzölhetünk tejet. Mindemellett a fejbe épített fűtőegység garantálja a konstans víz-hőmérsékletet az aromakivonás elejétől a végéig.
549 000 Ft  
AKCIÓ!!! A kávégép mellé most egy Sage BCG 820 profeszionális kávéőrlőt adunk ajándékba
 
 
Szinte minden profi eszpresszó kávéfőző rendelkezik túlnyomás ellen védő szeleppel. A Sage BES920 sem kivétel ez alól. Ez a kereskedelemben is kapható részegység szabályozza a maximális nyomást – az aroma kinyerési folyamat végéig. Ez megakadályozza azt a fajta keserű kávé íz kialakulását, mely a hiányzó túlnyomásszelep esetén keletkezne – a kávéőrlemény szűrőre történő égésével. A túlnyomásvezérlés mellett a szelep további funkciója az alacsony nyomással indított előfőzés funkció, mely a nyomás fokozatos emelésével biztosítja, hogy a kávé aromája tökéletesen, maradéktalanul kivonásra kerüljön.

A tökéletes kávé elkészítéséhez tökéletes vízhőmérséklet és tökéletes víznyomás szükséges az aromakivonás művelet legvégéig. A Sage BES920 professzionális eszpresszó kávéfőző szíve a dupla nemesacél kazán fűtésrendszere. A kávé készítéséhez alkalmazott, speciális kazán akár +/- 1 °C hőmérséklet stabilitást biztosít – a gőzképzésért felelős kazán pedig azonnal rendelkezésre álló gőzmennyiséget kínál. Ezáltal egyszerre készíthetünk eszpresszót optimális hőmérsékleten, a lehető legfinomabb zamat és íz elérésével, valamint gőzölhetünk tejet. Mindemellett a fejbe épített fűtőegység garantálja a konstans vízhőmérsékletet az aromakivonás elejétől a végéig.

A Sage BES920-as kávéfőzőt különleges jellemzőinek köszönhetően kategóriájának legjobbjai között találjuk. Gyorsan és problémamentesen állíthatjuk be a kávé hőmérsékletét, az előfőzés közben alkalmazott nyomást, illetve az aroma kinyerésének idejét. Gyors felmelegítés, első és hátsó víztartály feltöltés, programozható kávéadagolás és óra beállítás, automatikus indítás, helyi vízkőmentesítés, RazorTM adagoló eszköz, stb. Ez csupán a BES920 professzionális eszpresszó kávéfőző jellemzőinek és funkcióinak rövid kivonata.
-Tripla fűtőrendszer – két nemesacél kazán és aktív hőmérsékletvezérléssel ellátott fej
-Speciális eszpresszó és gőzkazán az együttes tejgőzöléshez és kávéaroma kinyeréshez
-Szabványos 58mm fej aktív hőmérsékletvezérléssel – beépített részegység az optimális hőmérséklet stabil biztosításához a kávéaroma kinyerésének végéig
-Electronic PID hőmérsékletszabályzás (+/- 1 °C)
-Nyomásszabályzás (OPV) túlnyomás kiengedő szeleppel a maximális nyomás határolásával
-Rövid előgőzölés funkció alacsony nyomással – a nyomás fokozatos emelésével, mely a kávéaroma tökéletes kinyerését biztosítja
-Speciális dupla szivattyúrendszer kávékészítéshez és gőzképzéshez
-Indikátor a szűrőben fellépő nyomás ellenőrzésére
-Biztonsági hőkapcsoló
-15bar olasz szivattyú
-Azonnal rendelkezésre álló és folyamatos gőz, illetve forró víz képzés
-Speciális forró víz kimenet
-Szabványos 360°-ban forgatható gőzcső 3 lyukkal
-Kivehető 2,5 literes víztartály, szűrőrendszerrel felszerelve
-Melegen tartó talp

Ajánlott termékek