KeepCup clear plastic elviteles pohár Ozone 227 ml

4 950 Ft  
A KeepCup pohár története 1998-ban, Ausztráliából indult. Egy kávézóláncot üzemeltető testvérpárosnak köszönhetjük a KeepCupot, ami azóta meghódította a világot. 
Naponta több millió eldobható papír- és egyszer használatos műanyag pohár kerül a szemétbe, ami nagyon megterheli a környezetünket. Ez motiválta a testvérpárost a KeepCup létrehozásában. A KeepCup az első barista szabványú, újrafelhasználható kávés pohár.
A pohár belső részén űrtartalomjelzéssel van ellátva, így a kedvenc kávézónkban az elviteles kávénk, teánk a barista munkáját segítve a terméknek megfelelő mennyiséget pontosan ki tudja mérni.
Használható az otthon elkészített forró vagy jeges italok szállítására is. A legtöbb autó és bicikli pohártartójába illeszkedik, fedele kifröccsenés-biztosan zár, az elforgatható zárókupak lehetővé teszi, hogy a fedél levétele nélkül is kortyolhassunk italunkból.
A külső szilikon védőszalag gyűrű megóvja kezünket, ha forró italt szállítunk a KeepCup poharunkban.
Az elviteles italunk hőmérsékletét 25-30 perccel tovább tartja, mint a hagyományos papírpohár.
BPA-mentes, toxikus összetevőket nem tartalmaz, így babák, gyermekek számára is biztonságos a használata. Mosogatógépben és mikróban is használható!
Elnyerte a fenntartható termék-design díjat.
 

Ajánlott termékek