További képek

Illy IPER kávé kapszula Classico 18 db/doboz

Figyelem! Az iperespresso kapszulák kiszerelése megváltozott. A fémdobozos csomagolást felváltja az aromazáró fóliazacskós csomagolás, mely 18 adag kapszulát tartalmaz.
4 600 Ft  
Az IperEspresso a 100% Arabica kávéjáról világhírű illy kávé kapszulás formája. A 9 nemes Arabica kávéból álló normál pörkölésű klasszikus blend adja a legkiegyensúlyozottabb, legharmonikusabb ízélményt, amit a legtöbb kávéínyenc keres: virágos, gyümölcsös aroma, csokoládés, pirítós kenyér jegyekkel, hosszantartó édes utóízzel, páratlanul gyönyörű és vastag cremával. Az illy különleges tehetsége pont(osan) abban rejlik, hogy a védjegyévé vált klasszikus keverékét, a változó kávétermésből folyamatosan, ugyanabban a minőségben képes megcsinálni. Különleges ízlelési képességekkel született kávé sommelier-it 8 évig képzi, mielőtt beleszólhatnak a keverékbe.
A bestsellert piros színű kapszula rejti. Egy doboz kávé 18 db kapszulát tartalmaz. Egy kapszulában 6,7 gramm optimálisan darált és tömörített kávé van, kb 30%-kal több, mint más gyártók kapszuláiban, melyek csak 5-6 gramm kávét tartalmaznak!
 
Az Illy IPER kapszula, az ehhez megfelelő kapszulás kávégépekhez használható.
Egy kapszula: 255.5 Ft
 

Ajánlott termékek