További képek

Ecoffee Cup William Morris 340 ml hordozható bambusz pohár Wandle

Ecoffee Cup poharak Organikus bambuszból készülnek, maga a pohár 100%-ban lebomló környezetbarát, viszont számtalanszor használható, strapabíró és mosogatógépben mosható (mikróban nem használható). Egyedi stílus teremtő, folyamatosan bővülő színválasztékkal.
4 490 Ft  
William Morris ( 19. századi művész, designer ) grafikái sorozat egyik csodás darabja. A Ecoffee Cup megvásárlásával te is járulj hozzá a föld megmentéséhez. A mai rohanó világban a környezet szennyezés óriási méreteket ölt. Az eldobható elviteles papír poharakból több millió darab kerül a szemétbe naponta, ez nagyon megterheli a földet.  Az Ecoffee Cup hordozható poharai organikus bambusz rostokból készültek (lebomló), a fedele és a poharak körülölelő gyűrű pedig szilikonból (nem lebomló). Változatos designjainak köszönhetően biztosan mindenki megtalálja a számára tetszetős, divatos színeket. Forró italok mint például kávé vagy tea problémamentes szállításához használható. Ideális azok számára akik sietve út közben, munkába menet, szabadidejükben fogyasztják el kedvenc italukat.
Akár az autó italtartójában is szállítható. De figyeljünk arra hogy ne fektessük el ugyanis így az ital könnyen kifolyhat! Az Ecoffee Cup nem termosz, de mégis tovább tartja a kedvenc italunk hőmérsékletet mint a hagyományos papír pohár.

Ajánlott termékek