Ecoffee Cup 400 ml hordozható bambusz pohár Kai Leho

Ecoffee Cup poharak Organikus bambuszból készülnek, maga a pohár 100%-ban lebomló környezetbarát, viszont számtalanszor használható, strapabíró és mosogatógépben mosható (mikróban nem használható). Egyedi stílus teremtő, folyamatosan bővülő színválasztékkal.
4 490 Ft  
A mai rohanó világban a környezet szennyezés óriási méreteket ölt. Az eldobható elviteles papír poharakból több millió darab kerül a szemétbe naponta, ez nagyon megterheli a földet. A Ecoffee Cup megvásárlásával te is járulj hozzá a föld megmentéséhez.  Az Ecoffee Cup hordozható poharai organikus bambusz rostokból készültek (lebomló), a fedele és a poharak körülölelő gyűrű pedig szilikonból (nem lebomló). Változatos designjainak köszönhetően biztosan mindenki megtalálja a számára tetszetős, divatos színeket. Forró italok mint például kávé vagy tea problémamentes szállításához használható. Ideális azok számára akik sietve út közben, munkába menet, szabadidejükben fogyasztják el kedvenc italukat.
Akár az autó italtartójában is szállítható. De figyeljünk arra hogy ne fektessük el ugyanis így az ital könnyen kifolyhat! Az Ecoffee Cap nem termosz, de mégis tovább tartja a kedvenc italunk hőmérsékletet mint a hagyományos papír pohár.

Ajánlott termékek